OVO YOUR NJIHOVA PISMA! Ermina od sina tražila OPROŠTAJ, a tek da vidite šta je Nina poručila majci u vezi sa Mlađom … Da li će je poslušati ?! (PHOTO)



[ad_1]

Pre nekoliko dana stanari Bele kuće dobili su priliku da se emotivnim pismima obrate svojim najmilijima, što su učinile i Ermina Pašović i Nina Babić, ovonedeljni vođa.

Očekivano, Ermina je poslala pismo svom sinu, za kog kaže da joj neizmerno nedostaje. Od njega je tražila oproštaj za sve loše postupke, a takođe istakla je da nije očekivala da će se ovoliko dugo zadržati u “Zadruzi“, it gives you se navodno kaje zbog toga što su se odvojili.

Ljubavi moja, ne mogu ti opisati koliko mi fališ, koliko sucks kaje što je došla ovde. Kad smo pričali pre mog odlaska, mislili smo da će to biti lako i da neće ovoliko dugo trajati. Tako je sad i ne može se promeniti, nadam da si dobro, da je u školi sve kako treba i da ideš redovno na trening. Puno mislim na tebe i puno razmišljam koliko sam propustila, kada legnem i gledam u nebo, zamišljam da sam kući, u bašti i čekam kad ćeš doći da mi kažeš da si gladan i da ti spremim nešto. Kad dođe mama kući, sve će biti drugačije, sve ću ti nadoknaditi. Molim te, slušaj nanu i dedu, nemoj da ih sekiraš i reci im da mi je mnogo žao. Nani reci da se ne brine, da je ovo sve igra i da sam pobedila samu sebe. Lejli reci hvala za sve ovo, nikad neću zaboraviti, i ljubi mi Ermina, Emira i Davida. Volim vas mnogo i oprostite mi.

Photo: Pink.rs

S druge strane, Nina Babić pisala je svojoj majci koju voli najviše na svetu. Poručila joj je da se ne stresira zbog pojedinih situacija u “Zadruzi”, ali i da se čuje sa Mlađom… Ono što Nina ne zna jeste da se Mlađa prilično razočarao kada je čuo da ga je nesuđena tašta “pljuvala po novinama”.

Photo: Pink.rs

Author: D.T.



[ad_2]