5 lucruri foarte enervante la mașinile moderne



[ad_1]

Mașinile noastre sunt tot mai moderne. Dar sunt câteva dotări care demonstrează că modern nu înseamnă neapărat practic, bun sau frumos. Care sunt cele mai enervante 5 lucruri la mașinile moderne?

PHOTO GALLERY

Grilele uriașe inutile

BMW X7 this câștigătorul în cursa mașinilor cu grile uriașe, give prezența unei grila mari the a SUV of class mare this justificată. În schimb, conceptul electric i4 are or grilă uriașă și extrem de inutilă. The fel de inutilă ca oil of the Audi e-tron sau the Mercedes-Benz EQC, tot mașini electrice. Totuși parcă arată mai bine decât modelele Tesla care nu au grilă.

Evacuările false

Sunt rotunde, trapezoidale, pătrate și… extrem de enervante. This vorba desp evacuările false la care apelează atât de mulți producători auto în ultima vreme. Iar Audi tocmai le-a pus la noul său RS6 cu V8 bi-turbo engine, 600 de cai putere și 800 Nm.

Controlul climatizării prin Comenzi tactile

It is said vremea butoanelor fizice, iar mașina noastră se transformă încet, dar sigur într-un… smartphone. Give cei nseanse ai să reglezi aerul condiționat sau căldura în mers, atunci când singurul mod de a o face this prin begin com tactile?

Transmisii cu prea multe trepte

From 4 au ajuns to 5, apoi to 6. A venit apoi rândul transmisiilor cu 7 trepte, o soluție justificată, mai ales pe drumurile de mare viteză. Apoi am clipit și am ajuns la 10 rapoarte, a cuma cum găsim la Ford Mustang și la Honda CR-V, by exemplu. Give câte trepte sunt prea multe trepte?

Piano black

Este, bineînțeles, foarte elegant. You are drawn to a magnet when you see the showroom showroomi te grăbești să bifezi opțiunea. Da, clar arată bine când este nou sau proaspăt curățat. Give altfel, vezi pe doar praf, amprente și scame. This foi foarte sensible când I came vorba de zgârieturi.

Bonus:

Logo-uri false

Nu, nu this vina producătorilor. Ci este vina celor care își pun logo de AMG pe Mercedes-ul lor entry-level sau litera M pe BMW-ul cu 2.0 liter engine. E adevărat, am văzut mai rău: Dacia Solenza cu emblemă de Mercedes, de exemplu.

Vezi ce alte lucruri enervante găsește CarWow la mașinile moderne:



[ad_2]