Hanne-Cecilie (47) fra Tromsø syntes meldingen fra «Bjørn Eidsvåg» virket litt rar



[ad_1]

VG: Kort tid etter at Åge Aleksandersen (71) varslet politianmeldelse av on Instagram-profil opprettet i hans navn, kommer en annen artistveteran på banen med en lignende problemstilling.

Bjørn Eidsvåg (66) har nemlig sett seg lei på Instagram-brukere som oppretter kontoer i hans navn og med hans bilder.

I skrivende stund er det minst fem aktive Instagram-kontoer som fort kan forveksles med Eidsvågs, når man søker etter originalen.

Bioene på disse er gjerne oppdatert med promotering av låter Eidsvåg nylig har gitt ut, eller linker han har postet.

– Forkastelig

Eidsvåg ser særlig ublidt på at de som står bak kontoene kontakter fansen hans – og sender det han omtaler som slibrige meldinger.

«Jeg er stort sett blid, men sur på de som gir seg ut for å være meg og sender slibrige meldinger. Jeg sender ikke meldinger til noen, så får dere det fra meg, er det en fake-Bønna ”, skriver Eidsvåg på Instagram.

Der får han respons av in rekke følgere som skriver at de har blitt kontaktet av brukere som utgir seg for å være artistveteranen.

In av disse er Hanne-Cecilie Bjørkli (47) fra Tromsø. Hun fikk først in melding hun syntes virket litt rar, men forsåvidt hyggelig:

«Takknemlig er den sunneste av alle menneskelige følelser. Jo mer du uttrykker takknemlighet for det du har, jo mer sannsynlig vil du ha enda mer å uttrykke takknemlighet for. Og du må være trygg i denne tiden av corona. »

Noen dager senere kom denne, fra samme bruker:

Da var ikke Bjørkli i tvil lenger.

– Jeg skjønte da jeg fikk den andre meldingen at dette her er det ikke Bjørn Eidsvåg som har skrevet, sier hun til VG.

Som mangeårig fan av Eidsvåg skjønner hun godt at artisten reagerer.

– Jeg synes det er helt forkastelig. Det er så frekt og usmakelig. Veldig kjedelig for ham.

FIKK MELDING: Hanne-Cecilie Bjørkli fra Tromsø. Photo: Privat

Bjørn Eidsvåg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, ifølge Elise Steffensen i Sesong1, som håndterer presse for Eidsvåg.

Hun opplyser at problemstillingen har pågått i et års tid.

– Vi har politianmeldt det og hatt dialog med personer som har mottatt meldinger og meldt det videre til oss, sier Steffensen.



[ad_2]