Братя Аргирови възкресяват свой стар хит



[ad_1]

Братята ще празнуват заедно.
СНИМКА: ДЕСИСЛАВА КУЛЕЛИЕВА

Двамата празнуват

рождените си дни заедно

и със съпругите си

Днес рожден ден празнуват легендарните и вечно лъчезарни братя Аргирови. На празника си остават неразделни, ще са вкъщи заедно със своите съпруги. “Бяхме решили винаги на рождения ни ден да пътуваме, но сега ще сме четиримата у дома. Ще отложим пътуванията за догодина ”, разказва Благовест и си пожелава епидемията да отмине по-скор За съжаление, към семейното празненство няма как да се присъедини синът му, който преди два дни се е завърнал от Холандия и сега е под карантина в апартамент едва един етаж по-горе.

“Сега разбирам, колко добре сме живеели преди пандемията. Вече нищо не е същото, но без оптимизъм няма да преборим случващото се “казва Светослав, който смята, че българите показват добра дисциплина в извънредното положение.

Работата и музиката са двете неща, които разведряват двамата братя от масовата карантина. Дори в момента подготвят нова песен, която се надяват да пуснат в края на май. Издават само, че с нея ще възродят свой стар хит, но с ново модерно звучене. Кое е парчето засега е тайна.

Въпреки опитите да останат позитивни в последните дни двамата често обсъждат трагичния инцидентс “Смъртта на Милен ни разтърси. Познавахме се добре и не можем да повярваме. Всички сме виновни за случилото се. Трябва да спазваме правилата. Всеки от нас можеше да е на неговото място ”, казват братя Аргирови и призаповет дисципли

Желаем на братята да са здрави, да не губят оптимизма си и да продължават да творят музика!



[ad_2]