[ad_1]
Comisia Europeană a trimis cinci scrisori de punere în întârziere României în domeniul mobilităţii şi transporturilor, solicitându-i să aplice corect normele pr claimed informaţiile în materie de trafic legate de siguranţa rutieră, să aplice corecture trafic, să aplice corect normele UE pruebe furnizarea la nivelul UE a serviciilor de informare cu privire la călătoriile multimodale, să pună în aplicare normele pr claimed serviciile de informare pentru locuri de parcare sigure şi să respecte normele UE pruncia furniza date.
Statele membre vizate au în prezent la dispoziţie patru luni pentru a oferi un răspuns preocupărilor exprimate de Comisie. On the contrary, Comisia poate decides să trimită un aviz motivat, scrie news.ro.
Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examul de Bacalaureat
“Comisia a trimis 5 scrisori de punere în întârziere României în domeniul mobilităţii şi transporturilor, solicitându-i să aplice corect normele pr claimed informaţiile în materie de trafic legate de siguranţa rutieră, să aplice corect norme trafic, să aplice corect normele UE príb furnizarea la nivelul UE a serviciilor de informare cu privire la călătoriile multimodale să pună în aplicare normele pr claimed serviciile de informare pentru locuri de parcare sigure şi securizate de servi legi de pri pro furnizarea “, to informat joi CE.
Pe sectorul de transport rutier, Comisia cere unui număr de zece state membre şi Regatului Unit să aplice corect normele pr claimed informaţiile în materie de trafic legate de siguranţa rutieră.
Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban
Comisia a trimis scrisori de punere în întârziere Belgiei, Bulgariei, Croaţiei, Ciprului, Italiei, Latvia, Maltei, Portugaliei, României, Sloveniei şi Regatului Unit pentru că au aplicat incorect normele príritu informaţiile în materi Normele respective sunt prevăzute de Regulamentul delegat (UE) nr. 886/2013 adoptat în temeiul Directivei prind system of intelligent transport (STI).
“Accesul la datele în materie de trafic legate de siguranţa rutieră este esenţial pentru îmbunătăţirea siguranţei pe drumurile europene şi pentru furnizarea de servicii de informare participaţilor la traficş aceur legisla ţ informa informa fel fel fel fel fel fel fel fel fel dis dis dis dis dis dis dis. prin puncte de acces naţionale unice. Acest lucru contributes the asigurarea faptului că serviciile de informare sunt compatibile şi coerente la nivelul întregii UE. Comisia poate lua în I will consider adoptarea unui aviz motivat “, arată CE.
Citește și: Banca Națională a României, announced last moment! Ce se întâmplă cu ratele românilor
At the same time, the Commission is requesting a number from the state state member of the Regatului Unit without applying core norm to the EU, which is required to inform the real time of the traffic.
Comisia a trimis scrisori de punere în întârziere Belgiei, Bulgariei, Croaţiei, Latvia, Poloniei Portugaliei, României şi Regatului Unit pentru că au aplicat incorect normele UE claimed furnizarea serviciilor de informare în timp real cu privire EU.
Citește și: Antena 3 dă lovitura! Mihai Gâdea a fost cel care a semnat
Normele respective sunt prevăzute de Regulamentul delegat (UE) nr. 2015/962 adoptat în temeiul Directivei prind system of intelligent transport (STI). Acest regulament urmăreşte să îmbunătăţească accesibilitatea, schimbul, reutilizarea şi updarea datelor necesare pentru furnizarea de servicii de informare în timp real neîntrerupte şi de bună calitate cu prireire la trafic în întreacte UE prin intermedi
Service will inform you in real time which traffic will contribute to reduce the congestion and traffic, to the airport and to the transport fonice generated. Informaţiile în timp real sunt, from asemenea, esenţiale pentru realizarea de hărţi digitale exacte şi actualte, care sunt indispensable pentru aplicaţiile de mobilitate intelligentă. Ileările în cauză au în prezent la dispoziţie patru luni pentru a răspunde la scrisoarea de punere în întârziere; On the contrary, Comisia poate lua will consider adoptarea unui aviz motivat.
Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examul de Bacalaureat
Mai mult, Comisia îndeamnă insistent zece state membre să aplice corect normele UE pr claimed furnizarea la nivelul UE to serviciilor de informare cu privire la călătoriile multimodale.
Comisia a trimis scrisori de punere în întârziere Bulgariei, Croaţiei, Ciprului, Greciei, Italiei, Latvia, Maltei, Portugaliei, României şi Sloveniei pentru că au applicat incorect noriree EU proule furnière de la informare cuire. Normele sunt prevăzute de Regulamentul delegat (UE) nr. 2017/1926, care a fost adoptat în temeiul Directivei pr claimed sistemele de transport intelligente (STI). De multe ori, persoanele care călătoresc în Europa nu dispun de informaţii referitoare la întreaga călătorie, de la punctul de plecare la cel de destinaţie.
Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban
“Din acest motiv, statele membre au obligaţia de a institui puncte naţionale de acces care să pună la dispoziţie informaţii referitoare la călătoriile multimodale. În cele din urmă, serviciile de informare cu privire la călătoriile multimodale vor contribui la furnizarea unei opţiunilor de deplasare pe care le au la dispoziţie călătorii, evidenţiindu-le în acelaşi timp pe cele mai sustenabile. redusă. ileările în cauză au în prezent la dispoziţie patru luni pentru a răspunde la scrisoarea de punere în întârziere; în caz contrar, Comisia poate lua în considererea adoptarea unui aviz motivat “, arată CE.
Citește și: Banca Națională a României, announced last moment! Ce se întâmplă cu ratele românilor
The Transport rutier, Comisia cere unui număr de şapte sstate membre şi Regatului Unit să pună în aplicare normele pr claimed serviciile de informare pentru locuri de parcare sigure şi securizate.
Comisia a decis astăzi să trimită scrisori de punere în întârziere Bulgariei, Estoniei, Greciei, Italiei, Latvia, României, Sloveniei şi Regatului Unit pentru că nu au comunicat informaţii príritu parcarea sigură şi securizată. Mai precis, aceste state membre nu au pus la dispoziţie în format digital, prin intermediul punctelor naţionale de acces, informaţii referitoare la locurile de parcare (de exemplu, amplasarea zonelor de parcare şi Installatii şi facilităţile disponibile), precum şi la spaţiile furnizează informaţii dinamice (de exemplu, desp locurile disponibile sau zonele prioritare). Acest lucru este prevăzut de Regulamentul (UE) nr. 885/2013, care a fost adoptat în temeiul Directivei prindustréme de transport intelligente (STI).
Citește și: Antena 3 dă lovitura! Mihai Gâdea a fost cel care a semnat
Şoferii de camioane din Europa was confused due to the insufficient parcare problem şi a informaţiilor precare cu privire la astfel de facilităţi şi, prin urmare, parchează de multe ori în zone nesecurizate sau în locuri nesigure. Ileările în cauză au în prezent la dispoziţie patru luni pentru a răspunde la scrisoarea de punere în întârziere; On the contrary, Comisia poate lua will consider adoptarea unui aviz motivat.
Nu în ultimul rând, Comisia îndeamnă insistent 11 state membre să respect normele UE prdt furnizarea de servicii de legături de date.
Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examul de Bacalaureat
Comisia a decis să trimită o scrisoare de punere în întârziere Bulgariei, Ciprului, Finlandei, Franţei, Greciei, Lituaniei, Maltei, Portugaliei, României, Slovaciei şi Sloveniei truiicitruţtruţţtrutruţtrutrutrutrutrutrutruţtrutruizatruţţţţţţţţ care efuează zboruri în spaţiul aerian aflat în responsabilitatea lor şi care sunt capabili de comunicaţii prin legături de date. Regulamentul de punere în aplicare (UE) nr. 29/2009 to the Commission with impunity tuturor statelor membre să furnizeze aceste servicii.
Serviciile de legături de date sunt comunicaţii between aircraft şi sol care sunt transmise prin legături de date, completând comunicaţiile de voce used în mod tradiţional în cadrul controlului traficului aerian. Implementarea acestei tehnologii interoperabile în Europa este esenţială pentru îmbunătăţirea eficienţei comunicaţiilor între piloţi şi controlori, sporind astfel capacitatea de control al traficului aerian.
Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban
Termenul limită pentru ca furnizorii de servicii de trafic aerian să pună la dispoziţie şi să opereze servicii de legături de date a la expirat la 5 februarie 2018. Lipsa echipamentelor în anumite center de control împiedică operatorii de aircraft să utilizeze serviciile de aircraft operatorii au fost obligaţi să instaleze echipamente începând cu 5 februarie 2020.
Prin pachetul periodic de decizii în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor, Comisia Europeană continuă demersul juridic împotriva statelor membre care nu şi-au îndeplinit obligaţiile care le revin în temeiul legislaţiei UE. Aceste decizii, care vizează diverse sectoare şi domenii de politică ale UE, au scopul de a asigura aplicarea corespunzătoare a legislaţiei UE, în beneficiul cetăţenilor şi al întreprinderilor.
Citește și: Banca Națională a României, announced last moment! Ce se întâmplă cu ratele românilor
Totodată, Comisia închide 70 de cazuri în care diferendele cu statele membre vizate au fost soluţionate fără a fi necesară continué procedurii de către Comisie.
On the 30th January 2020, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO) declared an epidemic of COVID-19 or „urgenţă de sănătate publică de importanţă internaţională”, on the 11th martie a qualificat-o drept pandemie. Deşi Comisia a arătat clar că va continu să aplice procedurile în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor în cazurile pe care le consideră necesare, ea a recunoscut, de asemenea, că pandemia de COVID-îaière ncer ncer î ncer î au î î grea grea grea pus pus pus pus . În special în anumite cazuri, criza poate affects şi capacitatea administraţiilor statelor membre de a asigura punerea în apply to EU legislation.
Citește și: Antena 3 dă lovitura! Mihai Gâdea a fost cel care a semnat
“Âinând cont de cele de mai sus, Comisia a informat recent statele membre că au fost prelungite perioadele de timp pentru trimiterea răspunsurilor la actualele proceduri în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor, lansate de la începutul anului. Iar decis de a răspunde fiecărei scrisori de punere în întârziere şi fiecărui aviz motivat din prezentul pachet de proceduri în termen de patru luni, în locul celor două luni obişnuite “, arată CE.
Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examul de Bacalaureat.
[ad_2]