Index – Gazdaság – Már lehet jelentkezni a 2 hónapos, ingyenes informatikai kurzusra



[ad_1]

-ef-

2020.05.11. 15:37

A gazdaságvédelmi akciótervhez kapcsolódó újratervezés programban megnyílt to jelentkezési lehetőség az Ingyenes, 8 hetes Informatikai online oktatásra május 11 on hétfőn – László György be jelentette, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón online.

A felnőttképzésre május 22-e 12 óráig bárki jelentkezhet, aki betöltötte 18. életévét, rendelkezik saját számítógéppel, interneteléréssel, angol nyelvtudás javasolt, by nem elvárás.

A majus 25-in pardoned ingénes képzésre at https://ujratervezes.nive.hu vagy a www.vali.ifka.hu weboldalon lehet jelentkezni.

Az oldalakon elérhető vázlatos tanterv alapján a képzés menete:

A Windows operations rendszer használatára vonatkozó elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása

  • hálózati alapfogalmakkal val megismerkedés
  • a különféle fejlesztési módszertani elemek megismerése (tervezés, implementálás, tesztelés, élesbe állítás), a fejlesztésben résztvevő személyek feladatainak és felelősségi köreinek megismeré
  • bevezetés to Git verziókövető rendszerbe (ezzel többek között to közös csoportmunkára készülnek elő to hallgatók)
  • to HTML, CSS, Javascript alapjainak elsajátítása (ezekkel to későbbiekben weboldalakat lehet készíteni)

Az iparági szereplőkkel folytatott korábbi beszélgetéseink alapján egy két hónapos képzést bevezető jellegűnek tekinthetünk, a komolyabb, karrierváltó programozóképzések fél-1 évesek. Az lálamilag támogatott képzés mindenesetre alkalmas lehet arra, hogy a résztvevők elsajátítsanak bizonyos alapszintű ismereteket, amelyekre marr lehet építeni, és eldöntsék, milyen irányba mennének tovább.


Akták


Még 642 cikk az aktában





[ad_2]