Gyanús ismeretlenek zaklatják Szilágyi István özvegyét



[ad_1]

Szilágyi István színész özvegye, Jolika néni haceza körül az elmúlt napokban gyanús alakok jelentek meg, írta meg a Ripost. Az idős nő férjét néhány napja ölte meg a gyanú szerint a saját fia.

Alig egy héttel Szilágyi István brutális meggyilkolása után máris megjelentek gyanús emberek az özvegy otthonánál – írja a Ripost. A XVII. kerület csendes kertvárosi utcájában a lakóknak az elmúlt napokban feltűnt, hogy gyanús autók parkolnak az asszony hace előtt, többen pedig mintha figyelnék az ingatlant.

A héten több sean is akcióba lendültek ezek a személyek: megvárták, amíg az asszony minden segítője elhagyja a hézat, majd a kapuban kiabálni kezdtek, és cseppet sem voltak bizalomgerjesztőek. Vagy négyen Jolikát szólongatták, hogy nyisson ajtót. A hangzavarra a hace melletti kisbolt eladója is felfigyelt.

Szilágyi István színész gyilkosság meggyilkolásaPhoto: Polyák Attila – Origo

„A barátnőm jött be a kisboltba, hogy rossz arcú figurák várakoznak Joli néni ajtajában. Kimentünk, szóltam néhány férfinek is a férjemnek, hogy segítsenek. Megkérdeztük, mit akarnak, mondták, hogy pénzt gyűjtöttek Joli néninek. Amikor kértük, hogy igazolják magukat, ezt nem tették meg, gyorsan elsomfordáltak ” – mondta el to Ripost-nak to közeli kisbolt eladója.
A boltos ezután ardubeszerzésre indult, ám, amikor visszatért, megint ott voltak a gyanús alakok, még többen is lettek.



[ad_2]