A Ubisoft Mar Megint Ingyen Osztogat Három Remek Játékot PC-Re



[ad_1]

A Ubisoft láthatóan nagyon azt szeretné, ha bizonyos játékai mindenkinek meglennének. To France videojátékos cég ugyanis tegnap óta ismét ingyen kezdte el osztogatni az Assassin’s Creed 2-t, to Rayman Legendset is a Child of Lightot is PC-re.

Ezeket a játékokat mar korábban is grátisz megkaphattuk, az AC2-t például az előző hónap során. Ez egyébkent egyáltalán nem rossz ajánlat, Ezio első csuklyában menőzős kalandja az egész széria egyik legnépszerűbb felvonása, mondhatni, egy igazi klasszikus. A Rayman Legends szintén elég népszerű darab, ez a platformer-szériájuk egyik legjobban sikerült része, a Child of Light pedig egy művészies grafikával megáldott, oldalnézetes szerepjáték, melyben olyasféle “active time battle”

Ezt a három játékot UPlay-en tehetjük magukévá, méghozzá hazai idő szerint május 5-en 20: 00-ig. Ezen az oldalon minden játékot megtaláltok, melyeket a Ubisoft ingyen osztogat a platformra.

Ami az Assassin’s Creedet illeti, nemrég leleplezték a Valhallát, amely hatalmas meglepetésre (nem) vikinges lesz. Itt járhattok utána, hogy eddig my minden derült ki róla.

[ad_2]