Шокиращо ВИДЕО на Камелия отпреди 30 години втрещи мрежата



[ad_1]

Социалната изолация накара фолкпевицата Камелия да си припомни младите години. .

Преди да подпише договор с “Пайнер” през 1997 г. тя се изявявала като певица по сватби. Репертоарът й бил изцяло от сръбски хитове. Някои от тях пее и до днес.

. Певицата пусна и непопулярно видео от свое участие на сватба, където е много трудно да бъде разпоз Тогава още се изявява като брюнетка, а не както е известна повече от 20 години вроста простран

Едва ли някой може да си представи, че Камелия е имала комплекс от външността си. Блондинката, която и на 49 години демонстрира съблазнителна визия, не е имала кой знае какво високо самочувствие именно по времето, когато блесна с първите големи хитове, а почитателите й я провъзгласиха за секссимвол.

„Когато имах по-малки гърди и много кльощави крака, имах сериозен комплекс за външността сина, пр Отнело й няколко години, докато се почувства желана и сексуално уверена. Самата тя винаги е била ексцентрична на сцената, често провокативна, което се превърна и в нейна запазена. Камелия сподели, че за големи концертни изяви, каквито имаше по времето каре гиге Затова и предпочитала да се появява с тоалети, шити специално за повода, пише show.blitz.bg.



[ad_2]