Дотук беше! Меган си призна всичко, вече няма мърдане!



[ad_1]

Меган Маркъл разкри пред приятели истинската причина да се откаже от кралските привилегии и да сепе

Източникът на изданието от обкръжението на бившата актриса твърди, че тя не е могла да понесе тормоза, на който е била подложена от страна на британската жълта преса.

“По думите й, медиите са се отнасяли с нея несправедливо, обвинявали са я за всичко, дори и за начина, по който е докосвала корема си, докато е била бременна” казва той.

Съпругът й принц Хари също си имал причина да не харесва таблоидите. Според него именно те са виновни за смъртта на майка му.

Хари многократно се е оплаквал на кралица Елизабет II и на принц Чарлз за тормоза, на който е подложена половинката му, но така и не дочакал помощ от тях.

“Тя казва, че никой не е приемал оплакванията му сериозно”, казва информаторът. “Те нямаха друг избор, освен сами да се заемат с решението на този проблем”, добавя той.

Според Маркъл, кралското семейство не би толерирало подобно отношение към Кейт Мидълтън. “. Ако Кейт беше подлагана на постоянни критики, никой нямаше да се примири с това Политиката към пресата щеше да бъде преразгледана, а медиите, които я атакуват – закрити” добавя източникът.

Бившата актриса била убедена, че това се дължи на факта, че още от самото начал о в Бъкингамская За разлика от Кейт, която се радва на подкрепата на кралицата още от самото начало.

Сега, както твърдят приятелите й, единствената й опора бил принц Хари. Между другото, самият той в една от публичните си изяви посочи лошото отношение на медиите към Меган като една от причините за отказа им от кралските си задължения и преместването им в САЩ.

Междувременно, миналата седмица се състоя първото заседание по делото на херцозите на Съсекс срещу четири британски издания, сред които и The Daily Mail. Към въпросния таблоид Маркъл има специално отношение заради личното писмо до баща й Томас, което медията разпространи.

За да спечели съдебната битка, съпругата на принц Хари е събрала блестящ екип. В него влиза и адвокатът Дейвид Шерборн, който веднъж защитаваше принцеса Даяна в съда.

Херцогинята признава, че никой в ​​кралското семейство не е останал изненадан отате оае запон

jenata.blitz.bg



[ad_2]